Signalne trube


 

Slika Opis Tehnički podaci Uputstvo Deklaracija

Veoma glasna signalna nosna sirena, jačine od oko 108dB(A). Predviđena za spoljnu (na zaklonjenim mestima) ili unutrašnju montažu. Kućište je napravljeno od termoplastike otporne na udare (ABS). Elektromehanička sirena sa trubom, dostupna sa napajanjima za jednosmernu ili naizmeničnu struju. Postoje i specijalne verzije sa integrisanim telefonskim relejom

T-HPW11
U-HPW11
D-HPW11

Veoma glasna signalna sirena jačine od oko 108dB(A). Predviđena za spoljnu ili unutrašnju montažu isključivo na suvim mestima. Kućište je napravljeno od termoplastike otporne na udare (ABS). Elektromehanička sirena bez trube, sa napajanjem za slabu i jaku struju, kao i posebna verzija sa integrisanim telefonskim relejom.

T-HPW12
U-HPW12 D-HPW12

Snažna signalna sirena jačine od oko 108dB(A), u aluminijumskom metalnom kućištu otpornom na slanu (morsku) vodu. Elektromehanička sirena sa trubom, sa napajanjima sa slabu i jaku struju. Takođe postoji i verzija sa integrisanim telefonskim relejem.

T-HGW11
U-HGW11
D-HGW11

Snažna signalna sirena za spoljnu ill unutrašnju montažu na suvim mestima sa ocenom IP65. Kućište je od aluminijma, a poklopac od termoplastike otporne na udare (ABS). Elektromehanička sirena sa trubom i napajanjima za jaku i slabu struju.

 

 

T-HGK

 

 

U-HGK

 

 

D-HGK

Signalna sirena jačine od oko 92dB(A), za montažu na suvim mestima. Kućište je izrađeno od termoplastike otporne na udare (ABS). Konstrukcijski mala zbog uštede prostora dostupna sa napajanjem za slabu i jaku struju.

 

 

T-HP

 

 

U-HP

 

 

D-HP

Signlna sirena jačine jačine od oko 92dB(A) predviđena za montažu na suvim mestima sa ocenom IP43. Kućište je izrađeno od termoplastike i malih je dimenzija kako bi sačuvali prostor. Sirena je bez trube sa napajanjem za jaku i slabu struju

 

 

T-HPO

 

 

U-HPO

 

 

D-HPO

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »